SVA U SUZAMA – BRINU ZA NJENO ZDRAVLJE: Kija saznala ISTINU od majke! (VIDEO)

Još jedna zadrugarka koja je dobila priliku da razgovara sa porodicom je Kristina KIja Kockar. Ona je zbog toga bila presrećna i odmah potrčala da pozajmi novac kako bi se čula sa svojom majkom Nadicom.
Miki Đuričić i Milan Milošević su hteli da pozdrave Kijinu mamu i poruče kroz šalu:Kad se Kija bude razvela ja je vodim u Kupinovo sa mnom. Kaži mami da smo se pomirili. Pozdrav za mamu – rekao je Miki, a Milan je dodao da je neće ostaviti na miru sad.
Reci tom Mikiju da se skloni od tebe, molim te, jer nisu u redu ti njegovi komentari, a i Milanovi, nije u redu. Nisi ti njima predmet za sprdnju. Ono što su pričali sinoć da postoji, to nema, da znaš. Moja noga je u redu sada, sve sam sredila nakon intervencije, sad sam na oporavku. Poslaću ti stvari, ali neću puno.Trebaće ti kamion da ih vratiš. Brine me što kašlješ stalno. Kako se osećaš? Valjda nisi alergična na ukućane. Ne možeš uvek sve na fin način da rešiš – savetovala je mama Kiju.Ja to sve shvatam kao šalu. Je l’ me gledaš mama svaki dan? Ovde sam se ugojila i pretoplo je unutra. Malo sam bolesna. Lekari su dolazili,ali mislim da sam alergična. Je l’ si se čula sa Andrijom? – pitala je Kija, a majka je samo kratko rekla da su se čuli nakratko, bez detalja.
– Nekada sam tužna nekada sam srećna. Da li je tačno da je Andrija dao intervju na Instagramu – pitala je Kija, a majka je rekla da ne zna ništa o tome, sem da je čitala o njemu gluposti.
Kija je ushićena ušla u dnevnu sobu i radosno pričala sa ostalim cimerima, a najsrećnija je bila kada je majka potvrdila da njen porno-snimak ne postoji.