Bivši Anđelinin muž odlučio da prizna: Ovo je razlog zbog kojeg sam ostavio najljepšu ženu

Svi se sjećate Bili Bob Torton. On je američki glumac kojeg uglavnom gledamo u filmovima B produkcije. On je dobio i naziv “bivši muž” nakon što se rastao sa Angelinom . Nakon toliko godina konačno je progovorio zbog čega je prekinuo brak sa prelijepom glumicom .
Bil i Anđelina su bili u braku tri godine od 2000. do 2003. godine. Na početku braka, obasipali su svakodnevno pažnjom jedno drugo. Imali su na tijelu iste tetovaže, u ogrlicama su nosili krv svog partnera… Djelovali su kao da su rođeni jedno za drugo . Onda je sve puklo kada je Anđelina otkrila da želi da usvoji dijete. Bob je samo nestao. Uskoro su dali i zvanično saopštenje o svom razvodu.

“Ona je još uvijek moja prijateljica. Divna je osoba koja je u životu uradila tako mnogo dobrih stvari”, rekao je Bili Bob Torton.Na pitanje, zašto su se njih dvoje razveli Bob, koji je godinama izbjegavao odgovore na takva pitanja je o bivšoj supruzi, rekao:
“U tom trenutku smo imali različite stilove života. Ona je bila spremna za slavu i da se stalno pojavljuje u javnosti, a ja sam u to trenutku više volio svoj zatvoreni svijet bez ljudi. To je jednini razlog zbog kojeg smo se razveli!”, rekao je. Sada je na vama da mu povjerujete ili ne .