Godinama je nosio ovaj gigantski tumor na ledjima. Kada su ga ljekari operisali zgrozili su se sta se nalazi unutra

Ovaj covjek je nosio gigantski tumor 50 godina na ramenima , ali konacno se odlucio da ga ukloni.
Hirurzi su proveli vise od deset sati uklanjajuci gigantski tumor , koji je tezio 33 kilograma .
Zhao Xingfu je objasnio da je tumor, poznat kao lipoma, bio „velicine jajeta“ u pocetku kada se pojavio prije 47 godina.
Tokom godina, porastao je u ogroman teret,koji je svakodnevno nosio sa sobom, ali ga je ignorisao jer je bio bezbolan i nije sebi mogao da priusti trosak koji je bio neophodan za ovaj zahvat.
Prema Daily Mail-u, covjek je objasnio da se „navikao na taj teret“, ali na kraju, tumor je postao toliko veliki da mu je otezalo hodanje. Tada je njegov sin, Zhao Jianjiang, zatrazio pomoc dr. Dong Shixianga u bolnici za tumore u Guizhou . Porodica je napokon mogla priustiti nastojeci trosak, jer je njegov sin obezbijedio sav potreban novac za operaciju.Operacija je trajala nekoliko sati, bila je uspjesna i od covjeka se ocekuje potpuni i brz oporavak. Nakon uklanjanja tumora, covek je rekao: „Nisam navikao na to da ne budem tamo!“ Bez sumnje je bukvalno sva tezina sklonjena sa njegovih ramena.
Doktor, koji je uklonio 95 procenata izrasle mase sa covjeka, primijetio je: „Tokom svih godina nikad nisam vidio tako veliki tumor.“ Sada kada je operacija napokon zavrsena, ovaj covjek se moze ponovo slobodno kretati , bez ikakvog tereta . Trenutno se oporavlja od teske operacije.Mnogobrojni citaoci „Daily Maila“ o ovoj priči napisali su: „Boze, to je uzasno. Drago mi je sto ga je napokon uklonio „,“ Samo vau, dobar posao su odradili hirurzi! Mnogi od nas trebaju biti sretni , nadam se da ce se brzo oporaviti !“
U skorasnje vrijeme , tacno ove godine uklonjen je jos jedan gigantski tumor, koji se nalazio u stomaku covjeka iz Njujorka. On je mislio kako ima pivski stomak, i ako nikada nije pio pivo jer ga uopste ne voli. Tumor kojeg su mu doktori operisali tezio je preko 30 kilograma.