Ceca Ražnjatović do kraja ponizila Lunu Đogani: Čitava regija se trese zbog ovih brutalnih riječi

Iako mnoge zvijezde estrade pokušavaju na sve načine da dokažu kako ih dešavanja u rijalitiju Zadruga niti malo ne zanimaju, poznata pjevačica Ceca Ražnjatović nije jedna od njih, i ona tvrdi da itekako prati dešavanja na najpopularnijem imanju u regiji , kao i da svakako ima neko svoje mišljenje o mnogim događajima unutar Zadruge.

Pa tako za famozni ljubavni trougao u Zadruzi Ceca kaže da Lunu poznaje još dok je bila dijete, da se družila sa njenom dijecom, da ju je sama Ceca čuvala kao malu i da je gledala na nju kao na svoje dijete, ali da ona tu djevojku nije vidjela najmanje pet godina. I bez obzira što se ona družila sa njenom kćerkom Anastasijom, to je bilo druženje od nekih 4- 5 godina, a ne 13. godina kako to Luna voli da kaže.

Na tračeve da je Luna bila u vezi sa njenim sinom Veljkom, Ceca odgovara da je to toliko degutantno da ne zaslužuje nikakav odgovor.
Za Slobodana Radanovića Ceca ima samo riječi hvale. Pjevačica smatra da je Sloba veoma nadaren momak, i da ako počne ozbiljno raditi, da će mu se taj rad itekao isplatiti. Ona je dokazala da cijeni Slobin rad tako što ga je bila pozvala na njen koncert u Zrenjaninu, gdje je Sloba pjevao pred 80.000 ljudi.