POTVRĐENA VIJEST: Zvijezda serije “Lud zbunjen normalan“, popularni glumac Mustafa Nadarević…

Popularni glumac Mustafa Nadarević, poznatiji kao Izet Fazlinović, zbog velikog interesa publike potvrđeno nastavlja sa izvođenjem predstave “Sjajni momci” Popularni glumac Mustafa Nadarević, poznatiji kao Izet Fazlinović sa svojim kolegama nastavlja da radi.
Naime, glumci imaju hit pozorisnu predstavu pod imenom„Sjajni momci“, koja puni dvorane, a potvrđeno je da su zbog rasporadnih karata i velikog interesa publike, novo druženje zakazali već za 16. juli! Predstava „Sjajni momci“ je rađena po tekstu Neila Simona, u originalu „Sunshine Boys“, a govori o dva penzionisana komičara, Hariju i Aliju.Na poziv Zlatana (Harijevog sestrića), Hari i Ali dobivaju priliku da učestvuju u TV emisiji, posvećenoj komediji od antike do danas. Njihov zadatak je da odigraju svoj skeč „Kod doktora“ kojeg su zajedno igrali decenijama.
Međutim, problem je što su Hari i Ali prekinuli sve odnose prije dvanaest godina.
Na nagovor Zlatana, dva slavna glumca pokušavaju obnoviti čuveni skeč. Uz mnogobrojne nesuglasice i razmirice njihov ponovni javni nastup se pretvara u komični fijasko furiozo.
doznajemo.com