OVO NIMALO NIJE NAIVNO: Ovaj Muškarac Je Dobio TUMOR NA OKU Zato Što Je Radio Nešto Što VEĆINA VAS RADI SVAKODNEVNO!

Četrdesetogodišnji muškarac otišao je kod doktora jer se požalio na bol u oku, a dijagnoza je bila najpodlija bolest današnjice – tumor, a razlog zašto ga je dobio je zabrinjavajući.
Medicinski stručnjaci su, tokom razniličitih studija, otkrili da zeleno svetlo sa ekrana mobilnog telefona može biti uzrok odumiranja mrežnjače i samim tim, uzrok slepila.
Ukoliko na duže vreme koristite telefon u mračnoj sobi, npr. pred spavanje, sve to dovodi su suvoće oka, konjuktivitisa, a krajnji ishod je rak oka, pa i slepilo.
Muškarac, koji je želeo da ostane anoniman, došao je kod oftalmologa sa ozbiljnim crvenilom u oku. Otkrio je da danima, pred spavanje gleda u telefon i po 30 minuta.
Sve to dovelo je do ozbiljnog oštećenja oka, a koje postoji samo jedno rešenje –transplantacija retine, što je krajnje komplikovan i veoma rizičan poduhvat za današnje uslove medicine!
UPOZORENJE: Ukoliko već gledate telefon u toku dana, nemojte to činiti noću, pred spavanje, pogotovo u zamračenoj prostoriji. Oči ne možete zameniti za nove!
(Izvor: Bktvnews.com)