Pio ga tri mjeseca: “Vjerujem da mi je ovaj sok ubio ćelije raka, pa želim da to podijelim s vama…”

To tvrdi Kinez Mr. Seto koji je bolovao je od raka pluća, a poznati travar iz Kine preporučio mu je ovaj čudotvorni napitak čiji recept, nakon objave, “hara” po internetu.
On ga je uzimao puna tri mjeseca. I ozdravio je, tvrdi. A sve što je potrebno ovo čudotvorno piće je:
1 cvekla
1 mrkva
1 jabuka
Poprilično jednostavno, zar ne? Međutim, pripazite da su namirnice organske.
No kineski travar nije usamljen u ovim tvrdnjama. I Austrijanac Rudolf Breus, doktoralternativne medicine, je gotovo čitav život posvetio pronalaženju najboljeg prirodnog lijeka protiv karcinoma. I došao je do zaključka da zloćudne ćelije tumora mogu preživjeti samo uz pomoć krute hrane. Zato je osmislio terapiju u trajanju od 42 dana tokom koje pacijent smije u svoj organizam unositi samo čajeve i poseban sok od povrća i voća. Uz pomoć ove metode izliječio je preko 45.000 ljudi od raka i drugih neizlječivih bolesti.
I on je svojim pacijentima davao upravo sok od cvekle, jabuke i mrkve, koji je vremenom dobio naziv – čudotvorni napitak.
Kako se priprema?
Operite i nasjeckajte namirnice na komadiće s korom, sve ih zajedno stavite u sokovnik, iscijedite i sok odmah popijte. Može se dodati limun ili limeta.
Pijte ujutru, sat prije doručka, tri meseca, svaki dan!
Treba znati i da ovaj napitak nije koristan samo za liječenje raka, već i kod mnogih drugih bolesti, kao i za jačanje kompletnog organizma:
jača imuni sistem,
sprječava bolesti jetre, bubrega, jača pluća,
štiti od srčanog udara,
smanjuje stres i upale mišića,
pomaže u borbi protiv akni i
dobar je za vid.
Haber.ba