Napravite multivitaminski serum za vječno mladoliko i lijepo lice! Tajna koju zna mali broj žena…

Svako od nas barem nekada ima problema sa kožom, posebno kožom lica. Dobijemo bubuljice i slične probleme. Ipak, ne očajavajte jer se to da srediti.
Obično se bubuljice pojave zbog stresa, nepravilne ishrane, a nekada i kada smo u PMS-u. Kako god, potrudite se da se često umivate i ne nanosite kozmetičke preparate pune hemikalija na kožu, tako ćete je samo iritirati. Također, hranite se zdravo i pijte dosta vode.
Ne padajte na reklame i ne trošite džaba novac na prozvode pune hemikalija, radije probajte neke od prirodnih metoda kao što je ova:
Potrebni sastojci
1 kapsula vitamina E
Zeleni čaj
Eterično ulje ruže
Sjemenke lana
Priprema
Uzmite kašiku zelenog čaja ili filter vrećicu i stavite u vodu, potom dodajte 2 kašike sjemenki lana. Potom to sve zagrijavajte par minuta.
Količina vode koju ćete koristiti je jedna čaša. Nakon što se malo zagrije, ostavite da se ohladi, procijedite i onda u smjesu stavite sadržaj iz kapsule vitamina E te 2 kapi ružinog eteričnog ulja.
Smjesu nanesite kružnim pokretima na lice, masirajući, prije spavanja. Ostavite preko noći, a ujutru isperite mlakom vodom i posušite peškirom. Radite to 3 dana, napravite pauzu, pa opet ponovite. Primjetit ćete poboljšanje.