Napravila biznis stoljeća: Ona ga ima i viška, a muškarci to kupuju kao ludi

Ostanemo šokirani kada vidimo šta sve neki rade. Zapitamo se i kako im nešto uopšte padne na pamet. Ovo je jedan takav slučaj.
Radi se o djevojci po imenu Rafaela Lamprou, koja dolazi sa Kipra. Razvila je jedan neobični, tačnije bizaran biznis. Naime, ona je skoro porodila i ima više mlijeka nego što to imaju ostale žene.
Iz tog razloga, ona sipa to mlijeko u boce i prodaje. Da, dobro ste pročitali. Ona ne zna kako da se oslobodi tog mlijeka, a njen sin ne može popiti sve to. Zato je to pretvorila u biznis.
Stavila je to mlijeko u zamrzivač i stavila u oglas neobičnu ponudu.
Bilo bi korektno da to mlijeko npr daje drugim bebama čije majke nemaju dosta mlijeka, ali je bizarno da su kupci muškarci. Da, dobro ste pročitali. Muškarci su ti koji kupuju njeno mlijeko.
Kažu da otkupuju zbog bildanja. 30 ml prodaje za euro, a do sada je prodala 500 litara. Svi koji su čuli za ovaj slučaj su se šokirali.
Ona navodi da su njeni prijatelji i porodica ovo smatrali vrlo čudnim, pa ko i ne bi? Ovakvo nešto je baš bolesno, da prodaje muškarcima svoje mlijeko. Šta vi kažete na ovo? Pitamo se koliko će još to moći raditi.