Djevojka ostala bez goriva, a beskućnik joj dao zadnjih 20-ak eura koje je imao… Nakon toga je za nju uslijedio šok

27-godišnja djevojka Kate McClure vozila se orema Philadelpiji i zbog svoje neopreznosti i nepažnje ostala je bez goriva u automobilu. Obzirom da je bilo oko 23 sata mnogo se uplašila, ali tada joj je prišao nepoznati mlađi muškarac i ponudio joj pomoć da joj ode kupiiti gorivo.
Međutim djevojka kod sene nije imala ništa novaca, a tada ju je taj mladiđ dodatno iznenadio svojom dobrotom ponudivši joj zadnjih 20 dolara koje je imao.
Nije mogla da vjeruje, a on joj je rekao da sjedi i da se zaključa u automobilu, a on će se brzo vratiti sa gorivom, što je zaista i učinio.

Kate mu to nije zaboravila i nakon par dana vratila se u to mjesto da ga potraži zajedno sa svojim momkom kako bi mu se zahvalili na pomoći, ali nakon što su ga upoznali, priča Johnny Bobbit Juniora, koji ima samo 32 godine ih je mnogo rastužila.
Johnny je bio u marincima, a obučavao se za bolničara. Nakon niza nes(p)retnih okolnosti koje su ga odvele do alkohola i druge teže ovisnosti, ratni veteran 2014. godine završio je stotinama kilometara od svog doma u Carolini te je živio ispod mosta u Philadelphiji. “Pričajte mi o lošoj sreći… No nemojte me shvatiti krivo. Ja sam ovdje zbog svojih odluka i nikoga ne osuđujem osim sebe”, rekao je skromni ratni veteran.
Nakon susreta sa njim Kate je odlučila da pokrenu humanitarnu akciju s ciljem da se prikupi 10.000 dolara s ciljem da nesretnom beskućniku pomognu i koliko toliko mu olakšaju život, ali u roku dvije sedmice prikupljeno je 11 puta više novca nego su planirali.
Konkretno prikupljeno je 113.225 dolara te su Kate i njen momak čvrsto odlučili će beskućniku pomoći da započne normalan život.
Dobro se dobrim vraća i to se po ko zna koji puta potvrdilo. Svaka čast i sa sve…