Zaspite večeras s limunom pored kreveta. Probudićete se drugačiji

Limun može višestruko da poboljša vaš život i njegove moći nikada ne treba ignorisati.
Sjajan je za celokupno zdravlje, dobar je za čišćenje stvari jer je snažan antiseptik i miriše veoma osvežavajuće, pa podiže raspoloženje i pomaže u lečenju depresije i nervoze.

Limun za lepotu
Veoma je koristan za tretiranje kožnih bolesti, može da pomogne u čišćenju kože glave, tretira akne i posvetljuje tamne fleke na koži.
Uzmite pola limuna i natrljajte preko laktova, kolena i područja na kojima su vam se pojavili žuljevi. Zadebljala mesta na koži će već posle prvog tretmana da postanu mekša.
Limun takođe osvežava dah, pomaže sa bolnim stopalima i izbeljuje nokte.
Limun za zdravlje
Limun pomaže u tretiranju brojnih bolesti, poput artritisa, reume i problema sa varenjem. Ukoliko redovno konzumirate limun, možete sprečiti pojavu kamena u bubrezima, a time ćete redovno vršiti i detoksikaciju organizma.
Pored vitamina C, limun sadrži i brojne minerale poput kalijuma, magnezijuma, gvožđa, bakra, a tu su i vitamini A i E i brojne druge korisne materije. Antioksidansi u limunu pomažu u borbi protiv starenja.
Limun za dobar život
Isecite tri limuna i ostavite ih pored svog kreveta celu noć. Ponavljajte taj postupak svakog dana. Primetićete sledeće dobrobiti limuna:
– Sjajan je osveživač prostorije, pa će soba izgledati i mirisati sveže.
– Pomoći će vam da bolje dišete, a može olakšati i probleme sa prehladom i astmom.
– Ukloniće umor i mamurluk, probudićete se sa osećajem svežine, odmorni i spremni za novi dan.
Probajte ovaj trik i ubrzo ćete uočiti rezultate. Bićete puni energije tokom celog dana, bolje od bilo kog energetskog pića!
(timefornaturalhealthcare.com)
zena.blic.rs