Sastojci:
20 dkg maslaca pasta od sardela 10 dkg šunke
4 kisela krastavca
10 dkg sira (eidanskog)
10 dkg trapista
10 dkg salame
3 tvrdo kuhana jaja
Plan rada:
1. sve prirediti,
2. izmiješati maslac s pastom od sardela,
3. kuhati jaja,
4. izrezati šunku, salamu, sireve i krastavce na jednake male kockice,
5. kuhana bjelanca izrezati u kockice,
6. žumanca izdrobiti i smiješati s ostalim pridodacima,
7. sve što je izrezano, izmiješati i staviti u izmiješani maslac,
8. kruh za sendviče prerezati napol,
9. svaku polovicu izdupsti,
10. u svaku šupljinu dobro utisnuti smjesu,
11. pustiti do drugog dana na hladnom,
12. izrezati u pićoke i složiti na tanjur za sendviče.
1. sve prirediti,
2. izmiješati maslac s pastom od sardela,
3. kuhati jaja,
4. izrezati šunku, salamu, sireve i krastavce na jednake male kockice,
5. kuhana bjelanca izrezati u kockice,
6. žumanca izdrobiti i smiješati s ostalim pridodacima,
7. sve što je izrezano, izmiješati i staviti u izmiješani maslac,
8. kruh za sendviče prerezati napol,
9. svaku polovicu izdupsti,
10. u svaku šupljinu dobro utisnuti smjesu,
11. pustiti do drugog dana na hladnom,
12. izrezati u pićoke i složiti na tanjur za sendviče.