Mjesec vašeg rođenja otkriva kakva ste žena i koje su vaše najgore i najbolje osobine

vo šta mjesec vašeg rošenja otkriva o tome kakva ste žena:
Januar
Žene rođene u ovom mjesecu su ozbiljne i konzervativne. Vrlo su ambiciozne i teže ostvarenju svojih ciljeva. Interesantno je to da su rijetko ljute ili nervozne.
Februar
Njih ne može svako razumjeti.Često mijenjaju raspoloženje zato trebate biti strpljivi sa njima. Požrtvovane su i spremne su uraditi sve za bliske osobe.
Mart
One su simpatične, opuštene, vesele. Posvećene su i harizmatične. Ne zaljubljuju se tako lako, ali kada se zaljube, itekako su posvećene toj osobi.
April
One su vrlo inteligentne i ne možete ih nasamariti. Sumnjičave su i ne vjeruju svakome. Vrlo su komunikativne, vrijedne i požrtvovane.
Maj
Vrlo su odane, ljubazne i dobre. Ipak, imaju težak karakter, pa trebate biti strpljivi i nositi se sa tim. Trebate ih znati razumjeti.
Juni
Radoznale su, kreativne, komunikativne. vesele su i s njima je uvijek zabavno. Iskrene su i ne boje se reći ono što zaista misle.
Juli
One su inteligentne, lijepe i iskrene. Ljubazne su i ne vole konflikte. Najveća greška je ako se ovakva djevojka zaljubi u tebe i ti je prevariš. Tada je gubiš zauvijek.
August
Duhovite su, dobre i vole biti u centru pažnje. Lako se naljute, zato trebate biti pažljivi šta radite i govorite.
Septembar
Odgovorne su, ljubazne, posvećene. Isto to žele i od drugih. One vole ozbiljne veze, nisu za nezrele muškarce i avanture.
Oktobar
Snažne su i nezavisne. Emotivne su, ali to neće pokazati pred drugima. Lako osvajaju druge svojom harizmom.
Novembar
Lako čitaju ljude i ne daju se prevariti. Reći će vam istinu, čak iako je gruba. Jednostavno su takve, ne vole laži.
Decembar
One su nestrpljive i ne razmišljaju baš prije neke odluke. Imaju veliko srce i vole pomagati drugima.